PU SCHUIMKITS

FROTH-PAK is een draagbare tweecomponenten polyurethaan [PU] schuimspuitkit die iedere vakman toelaat om snel en eenvoudig PU schuim van de hoogste kwaliteit te produceren, waar en wanneer dit gewenst is. FROTH-PAK is bedoeld als ter plaatse geschuimd isolerend dichtingmiddel, om luchtlekken te voorkomen en openingen, scheuren, gaten en voegen in het bouwomhulsel te isoleren. Het wordt gebruikt voor het afdichten van leidingen, bochtstukken, ventielen, T-stukken en buizen alsook voor het herstellen van koelcontainers en pakhuizen. FROTH-PAK wordt gebruikt rond deur- en raamstijlen, en voor het dichten van doorvoeringen ten behoeve van mechanische en elektrische leidingen en afvoerbuizen in muren, vloeren, plafonds, zolders en daken.

De FROTH-PAK 180, FROTH-PAK 600, FROTH-PAK 1900 kits bevat twee cilinders die onder druk staan, en met slangen verbonden zijn aan een INSTA-FLO spuitpistool. Wanneer de inhoud van de twee cilinders samen komt in de spuitmond [nozzle], vindt er een chemische reactie plaats waarbij een schuimachtige substantie ontstaat. Deze substantie zet zeer snel uit [drie à vijf keer het verspoten volume]. Het uitschuimen duurt ongeveer 30 seconden, waarna verharding in een vaste en duurzame structuur ongeveer 5 minuten in beslag neemt. De FROTH-PAK minikit is een complete set, klaar voor gebruik.

FROTH-PAK hecht zich aan de meeste oppervlakken inclusief hout, metaal, metselwerk, glas en de meeste kunststoffen. Verhard schuim is bestand tegen vocht, isoleert, dempt geluid, geeft extra structurele steun, voorziet een luchtdichte naad en vult holtes.

Voor foto's, video's en instructies klik hier

Voor advies of een demonstratie belt u naar Gasco Delft voor een afspraak!

Gasco is officieel dealer Nederland voor FROTH-PAK. geproduceerd door Fomicom, onder een exclusief afvulcontract met DOW Europe. FROTHPAK is een geregistreerd merk van The Dow Chemical Company.