Inloggen

Log in om producten te bestellen, uw gegevens te beheren of eerdere bestellingen te bekijken.

Zitrec glycol

Onze onderstaande Zitrec koudedragers zijn MPG/MEG gebaseerde glycolen. U kunt deze op de gewenste verhouding mengen of een reeds gemengde verhouding bestellen met een minimale afname in IBC of bulk.

Zitrec LC

Zitrec LC is een koudedrager op basis van monopropyleenglycol. Deze vloeistof biedt een uitstekende bescherming aan tegen corrosie. Enkele voordelen die bij het gebruik van Zitrec LC worden ondervonden zijn: het vermindert onderhoudskosten, verhoogt de efficiëntie van de warmteoverdracht, verlengt de levensduur van de pompen, enz.

Zitrec MC

Zitrec MC is gebaseerd op basis van monoethyleenglycol. Door het gebruik van vrijwel onuitputtelijke corrosie inhibitoren hoeft men geen kostbare en tijdrovende bijvullingen doen. Men vindt bij Zitrec dezelfde voordelen terug als bij Zitrec LC.

Zitrec FC

Zitrec FC is een MPG gebaseerde koudedrager, die gebaseerd is op FDA goedgekeurde ingrediënten. Zitrec FC is geregistreerd door US NSF en kan incidentieel met voedsel in contact komen. Enkele voordelen zijn: het verlaagt onderhoudskosten, het is toepasbaar waar voedselveiligheid belangrijk is, het biedt de beste koper- en aluminiumbescherming, enz.


Zitrec FC, LC en MC zijn vrij van silicaten, nitrieten, fosfaten, boraten, amines, chromaten en molybdaten.