Over ons

Gasco Benelux is sinds 1992 actief op de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit onze hoofdvestiging in Delft worden diverse producten verkocht voor koeltechniek, lastechniek en isolatie.

In Weeze is tevens het Joint Distribution Centre gevestigd, waaruit alle producten voor de Duitse, Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt worden geleverd. 

Er kan worden afgehaald bij onze afhaalbalies in Delft en Weeze, waar u tevens terecht kunt voor deskundig advies en informatie.

Gasco afhaaldepots koelgassen

Daarnaast werkt Gasco in Nederland samen met een 25-tal afhaaldepots specifiek voor de koelgassen. Naast koelgassen, vindt u er een kleine, beperkte voorraad van industriële gassen zoals, zuurstof, stikstof,…

Deze afhaaldepots werden opgericht ter noodbevoorrading voor officieel gecertificeerde koeltechnici. Wij adviseren daarom altijd eerst te bellen naar het afhaaldepot om zeker te zijn dat het gas dat u nodig hebt beschikbaar is. In de depots kan u ook steeds lege cilinders inleveren (geen reclaim cilinders).

Verwar zeker niet onze afhaaldepots met onze distributeurs/verdelers.

Hier vindt u een overzicht van deze afhaaldepots.

Koop-Ruil systeem

Onze industriële gassen worden verkocht volgens het Koop-Ruil systeem; U koopt éénmalig de cilinders en ruilt ze vervolgens om voor volle als ze leeg zijn. Daarvoor kunt u terecht bij een van de groothandels bij u in de buurt. Voor de dichtstbijzijnde groothandel kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Delft.


Wekelijkse leverroute

Gasco beschikt over eigen ADR transportmiddelen en eigen chauffeurs. Dagelijks rijden onze chauffeurs door het land om uw bestellingen uit te leveren.
 
Wij hanteren een wekelijkse leverroute. Dagelijks rijden we vanuit Delft naar een ander deel van het land.
Aan de hand van onderstaande afbeelding en uw locatie weet u op welke dag u uw bestelling zult ontvangen.
Leverdagen NLLeverdagen BE
In noodgevallen kunnen wij in overleg hiervan afwijken. Belt u ons gerust.