Over Gasco Benelux

Gasco Benelux is sinds 1992 actief op de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit de hoofdvestiging in Delft worden diverse producten verkocht voor koeltechniek, lastechniek en isolatie.


Gasco Nederland is een zusterbedrijf van Gasco Deutschland GmbH. Het hoofdkantoor van Gasco Deutschland is gevestigd in Weeze, net over de grens bij Boxmeer. In Weeze is tevens het Joint Distribution Centre gevestigd, van waaruit alle producten voor de Duitse, Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt worden geleverd. Er kan worden afgehaald bij onze afhaalbalies in Delft en Weeze, waar u tevens terecht kunt voor deskundig advies en informatie.

Gasco afhaaldepots koelgassen

Op 27 plaatsen in Nederland zijn Afhaaldepots koelgassen gevestigd. U kunt daar koelgassen, stikstof en zuurstof afhalen. Voor een overzicht van deze afhaaldepots koelgassen kijkt u onder Vestigingen.

Onze industriële gassen worden verkocht volgens het Koop-Ruil systeem; U koopt éénmalig de cilinders en ruilt ze vervolgens om voor volle als ze leeg zijn. Daarvoor kunt u terecht bij een van de groothandels bij u in de buurt. Voor de dichtstbijzijnde groothandel kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Delft.