Glycol kopen

Het koelen van een gebouw met airconditioning is heel iets anders dan het realiseren van een koelcel of het koelen van een machine in een fabriek. Toch hebben al deze zaken iets met elkaar gemeen: voor het indirect koelen hebben ze een koudedrager nodig, bijvoorbeeld glycol. Wilt u glycol kopen? Dan vindt u bij Gasco zeker wat u zoekt.

Diverse soorten glycol kopen

Bij Gasco kunt u terecht voor koudedragers (Glycol) tot hele lage temperaturen. Freezium (tot -60) is gebaseerd op zouten voor indirecte koelsystemen. Daarnaast heeft Gasco glycol voor koelen en vriezen van het merk Zitrec. De producten Zitrec L, M, F zijn gebaseerd op monopropyleenglycol of mono-ethyleenglycol en kunt u op de gewenste verhouding mengen. Om de juiste keuze te maken bij het kopen van glycol is het belangrijk om eerst vast te stellen waarvoor u de koudedrager gaat gebruiken.

Glycol voor de levensmiddelenindustrie

Maakt of verwerkt uw bedrijf levensmiddelen? Dan is Zitrec FC voor u de beste keuze. Vermengd met de juiste hoeveelheid water is dit een koudedrager op basis van mono propyleen glycol, die ook een anti-corrosiepakket bevat. Zitrec FC glycol is zeer geschikt voor bijvoorbeeld bierbrouwerijen, frisdrankproducenten of voor de farmaceutische industrie. Heeft u een koelcel in een supermarkt of wilt u een groenteveiling of koelhuis koelen? Dan is Zitrec LC voor u de beste keuze.

Glycol kopen voor indirecte koeling

Zitrec heeft nog een derde soort glycol koudedrager: Zitrec MC. Deze is zeer geschikt voor gebruik in indirecte koelsystemen, warmtepompen en opslagpanden zoals bloemenveilingen.

Glycol in diverse formaten

U kunt bij Gasco glycol kopen in twee verschillende formaten. Zitrec levert de koudedrager FC in een can van 20 kilo en een drum van 215 kilo. Zitrec LC glycol is leverbaar in een can van 31 kilo, een drum van 203 kilo en een IBC van 1.042 kilo. En Zitrec MC is leverbaar in een can van 26 kilo, een drum van 222 kilo en een IBC van 1.113 kilo.

Koop uw glycol online

Bij Gasco kunt u glycol koudedragers online bestellen. We kunnen u desgewenst voorzien van een advies op maat en ook een snelle 24-uurslevering is mogelijk. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.