Leidingreiniger

Pro-Flush is een spoelmiddel voor airco- en koelsystemen, koelmiddelconversies en compressor burnouts. Het middel is compatibel met alle koelmiddelen en compressoroliën. Alle oplosmiddelen in Pro-Flush™ voldoen aan de EPA SNAP normen: lage toxiciteit en residu-vrij.


Pro-Flush is verkrijgbaar als kit of in een navulling van 8 of 16 oz. oplosmiddel. De kit maakt het onderhoud snel, gemakkelijk en veilig en zorgt ervoor dat u op de werf geraakt met alle nodige hardware bij de hand voor een onderhoud. 473ml Pro-Flush reinigt 152mtr vloeistofleiding, afhankelijk van de diameter van de leidingen of systemen tot 15kW.

De kit bevat: 8 oz. Pro-Flush™ oplosmiddel, navulbare Pro-Flush™ drukhouder, overdrukventiel voor extra veiligheid, grote rubberen adapter die leidingen tot 1-1/4" doorspoelt, serviceslang.


Aangezien de Pro-Flush™ spuitbus herbruikbaar is, kunt u geld besparen door alleen de spuitbus bij te vullen in plaats van een nieuwe spuitbus te kopen. Voorgevulde bussen bevatten drijfgassen die duurder zijn in het gebruik dan stikstof. Aangezien het oplosmiddel een trekkermechanisme heeft waarmee de dosering traploos kan worden geregeld, is een zuiniger gebruik gewaarborgd. Bovendien is het gebruik van stikstof als drijfgas minder duur en milieuvriendelijker dan het gebruik van schadelijke broeikasgassen.

Productcode Omschrijving  
204011 Pro-Flush Kit EU
Informatie
204012 Pro-Flush Refill
Informatie
Pro-Flush flyer

Pro-Flush flyer

Vind meer informatie over de werking van Pro-Flush in deze flyer.