Samenwerking met Gafco-Altron

 

Samenwerking tussen Gafco Altron en Gasco leidt tot versterking van het aanbod voor U als installateur.

Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een strategische samenwerking tussen Gafco Altron, koeltechische groothandel uit Waddinxveen en Gasco Nederland NV.

Na intensief overleg is besloten om elkaars activiteiten te versterken. Daarvoor neemt Gafco Altron per 1 januari 2017 het koeltechnische componenten programma van Gasco over en gaat Gasco zich in Nederland concentreren op haar kernactiviteiten: Koelgassen, Recycling, industriële gassen, las- en hardsoldeermaterialen, polyurethaanschuim, koudedragers, oliën, reinigingsmiddelen en daarbij passende producten.

                                      >> NB. Voor Gasco Belux en Gasco Deutschland verandert er niets <<

Wat verandert er voor u in Nederland?

* Meer aandacht en kennis

Gasco gaat zich op de bovengenoemde kernactiviteiten storten. Daar zijn we goed in!
U zult in de toekomst daarom meer technische informatie ontvangen waar u iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan de Europese wetgeving F-gassen. Over het verloop en prestaties van nieuwe koudemiddelen welke op de markt zullen komen. Ook over de andere disciplines zoals koudedragers en las- en snijgereedschappen welke een professionele assortimentsuitbreiding krijgen. Houd daarom onze webshop
www.gasco.nl/nieuws goed in de gaten!

Wilt u voortaan onze nieuwsmailing ontvangen? Mail ons uw mailadres en u wordt in de verzendlijst gezet.

*Vestigingswijzigingen:

De afhaalbalie van Gasco in Delft zal per 1 januari 2017 worden uitgebreid met het koeltechnische componentenprogramma van Gafco Altron.
De Gasco balie in Vianen verhuist per 1 januari naar een nieuwe gecombineerde servicebalie van Gafco in Nieuwegein, op 15 km afstand.
Daarnaast wordt Gafco Altron in Nieuwegein afhaaldepot voor gassen van Gasco. Gasco klanten die in vestiging Delft komen vinden dus een breder assortiment !!!

* Contactpersonen:

Terry van den Dungen en Rien van der Starre stappen per 1 januari over van Gasco naar Gafco Altron. Terry in de verkoop buitendienst, Rien als baliemedewerker Waddinxveen en verkoop binnendienst. Gerard van Emmerik neemt de klanten over van Terry en Stephan Weij de Gasco klanten van Rien.

* Service:

Artikelen welke bij Gasco gekocht zijn en service nodig hebben zal Gasco afhandelen zoals u gewend bent. Voor componenten gekocht na 1 januari 2017 zal de service door Gafco-Altron gegeven worden.

Hoe werkt het straks in de praktijk?

Indien u in januari bijvoorbeeld koelgas en gereedschap afhaalt in Delft zal u 2 leveringsbonnen meekrijgen. 1 van Gasco voor bijv. koelgas en 1 van Gafco-Altron voor het gereedschap. Voor contante aankoop zijn er 2 aparte pinapparaten. Voor telefonische bestellingen van componenten welke moeten worden afgeleverd belt u naar Gafco-Altron. Voor afleveren van Gassen of reinigingsmiddelen of andere Gasco artikelen belt u Gasco.

     Wij hopen op een fijne voortzetting van onze samenwerking voor het nieuwe jaar!

                                       >> Hebt u nog vragen? Schroom niet en bel ons! <<